I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Keyblade

Saturday, December 4, 2010

Korang nak share something nie!!!!
Buku ni best bagi aku la...........

Cite die pasal dua orang budak ni pegi cari 39 clues all around the world............
Kalau korang berminat belilah....................Ada jual kat popular n mph..........
Harga dia mahal la jugak RM39.90 tapi kalau korang member popular dapatla kurang......
www.the39clues.com ni laman web die join la korang boleh main game or cari clues tu.............
Aku suka sebab cia pasal adventure.............
Sape yang suka baca nove ke buku cite ke try la...............
Buku ni bersiri.................
10 buku semuanya................
Try tau................
Kalau tak nak beli tak mampu cuba try kat library ade kot.........

No comments:

Post a Comment

My Pictures

A Game To Play