I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Keyblade

Thursday, June 9, 2011

Mengimbas kembali kenangan pada tahun 2009


Video ni khas untuk budak perempuan kelas 6 Gemilang pada tahun 2009.......
Mengimbas kembali kenangan yang lalu...........




Friday, April 29, 2011

Rombongan ke Pesta Buku at PWTC n Taman I City

Baru semalam pegi, penat sesangat.....tapi best!!!!!!!!!!!
Dah lamu tunggu.....
Mula-mula gi pesta buku tapi sekejap je...... tu yang tak best!!!
lepastu makan tengahari n pegi mydin ada la beli barang skit........
ternampak satu patung love comel so belilah... dah murah....
pegi sembahyang n menuju ke taman I City....
first time pegi... masuk snowalk.... sejuk sesangat.... tangan rasa macam dah beku....
n then makan lepas tu balik....


The End....



Masa dalam Snowalk


Tangkap gambar ngan swan


Kat taman I City


Luar Snowalk


Dah sampai kat masjid


Kat dalam bas baru nak bertolak


Kat dalam bas

Dah beli banyak buku


Beli patung love

Family Day UTP at Thambun Waterpark

23 hari bulan haritu ada family day kat thambun....
memang syok la......
enjoy giler......
tapi tak de benda banyak nak cite....
masukla satu pertandingan lepastu dapat jam manchester.....
dah tu main air n naik slide....

The End.....




Artis jemputan nabil n angah


me here


main spoon kiss

Friday, April 15, 2011

PHOTO BOOK- Budak Perempuan Kelas ^0^ 6 Gemilang-2009

Banyak betul kenangan ngan kawan-kawan....... Korang pun mesti ada kan??
So nak share sikit gambar-gambar ngan kawan-kawan ni......



My Friends


Fatin


Fatin, Eton, Sabrina n Hafizah


Rama-rama


Sabrina, Fatin n Hafizah....
Kawan sape la yang comel ni?? :)


Hafizah, Fatin, Sabrina n Eton masa perjumpaan dekat Tasik UTP


Eton Comel


My BFF Anis n me at SK Bota Kanan masa penyampaian hadiah hujung tahun


My Cute Best Friend, Anis


Syasya n Eton masa perjumpaan dekat SK Bota Kanan


Farisha n Syamiera


Anis n Aifaa datang my house


Eton n Ainuur


Amira, Farisha, Ashyikin, Eton n Syamiera masa nak pergi pertandingan mewarna


Sweet Aifaa


Amira n Hafizah


Fatin, Anis n Sabrina masa rombongan ke Cameron Highland



Masa dapat hadiah 5A UPSR.....



Saturday, March 26, 2011

Im so sad and lonely and in pain....

I am sad and yes i feel lonely........ and in pain and heartbroken.....
To know that my precious has died.....
I dontknow if i wanna a new cat or not......
Because no one can replace BUBU(my cat)......
Its just make me sad if i see a cat.....
It is too late...........
What would you do??
Will you get a new cat?? Or not??


Thursday, March 17, 2011

Jumpa ngan kawan2 kat tasik UTP

Hmmmmm..........
Best ke????
Entah la.........
Bukannya ramai pun yang datang........
Ka;au ramai tak pe jugak......
Lelaki haram datang.........
Tapi tak pela dapat jugak jumpa ngan kawan2 yang dah lama tak jumpa........
Dapat jugak jumpa ngan cikgu kesayangan ku........
Harap2 adalah lagi jumpa ngan kawan2........
Yang lain...........

THE END :)


Kawan sape la yang comel ni.......



Jom kita jalan-jalan


Jumpa ngan Cikgu Rodzah je....

Friday, January 28, 2011

Reunion??

Jadi ke tak ni reunion??? Kat mane entah??? Haish ............ Tak de idea nak buat kat mane?? Tolong suggest.......... Nak buat kat umah sendiri?? Bersepah nanti!!!!! Pening-pening!!!!!!!!!!!!

Tuesday, January 4, 2011

First day at school, very fun...... Meet again friends........ Umur dah meningkat........ Hari ke tiga...... ada sakit perut la pulak muntah-muntah tak pegi sekolah....... Kena dudk rumah........ Baru je hari ke3 dah dapat penyakit la pulak......... Hope cepat la penyakit ni hilang............. janganlah hari ke4 tak pergi sekolah jugak.........

My Pictures

A Game To Play