I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Keyblade

Thursday, December 30, 2010

School Starting!!!!!

So how was your holiday???? Fun?? Dah lengkap semua barang sekolah!!!!! Just wanna say welcome back to school!!!!!!!!!! Hope you'll get better marks then last time....... So keep moving don't stop or you'll stuck......... hahaha..... Hope you have the best day with your friends at school!!!

Gambar Di Brunei




































Trip gi Brunei

Don't say it........ It was the very amazing trip i've ever had....... Pegi ke Brunei ni sebab nak melawat semua sedara-mara kat sana sebab nenek saya orang Brunei lahir kat sana. Sampai dekat brunei dalam pukul 3.45 petang terus pegi makan malam dekat rumah nenek sedara.... ummm sedap.... sembahyang sekali. Sampai dekat rumah yang saya duduk tu dah malam so tido apa lagi..... esoknya pegi melawat kilang jilid makanan orang Brunei...... siape yang tak pernah try tu try la......lepastu pegi Seria sebelum tu pegi Taman Rekreasi Hutan Sungai Liang. Dekat Seria melawat One Billiont Barrel Monument..... Malam tu makan dekat rumah nenek sedara lagi........ Ramai nenek sedara...... Hari ke-tiga pegi Bandar....... Hari ke-empat siap2 untuk majlis Khatam Al-Quran..... Petang tu pegi pantai naik ATV best...................... Malam tu bermulalah Majlis Khatam Al-Quran...... Esoknya hari yang paling best sekali...... iaitu Hari Sukan sempena saya dan keluarga datang situ........ Best..... Mulut ni dah sakit asyik nak tergelak je mana tak nyer nenek-nenek sedara semua asyik buat lawak je........ Spoting gilelah nenek-nenek sedara semua........ Malam tu makan ramai-ramai dekat balai keluarga Hj. Abdul Wahab iaitu arwah moyang saya. Rasa macam tak nak balik je.... Esok tu dah balik rasa sekejap je masa berlalu........Rasa macam tak nak balik je.... Sedih nak tinggalkan Brunei...... Tapi nak buat macam mana kena jugak balik Malaysia....

Sunday, December 5, 2010

Haunted - Taylor Swift [Full with Lyrics]

Cerita Rapunzel

cerita die best................ sure korang ske punyer..............
cerita dia lawak,gembira n sedih................
huh panjang die punye rambut.....................
tapi las-las rambut die jadi pendek.........kesian...........
so sape yang tak tengok lagi baik tengok...............
n sebelum main cite tu ade iklan ade cite kungfu panda yang ke-2 tahun depan...............
cannot miss that...............

Saturday, December 4, 2010

Korang nak share something nie!!!!
Buku ni best bagi aku la...........

Cite die pasal dua orang budak ni pegi cari 39 clues all around the world............
Kalau korang berminat belilah....................Ada jual kat popular n mph..........
Harga dia mahal la jugak RM39.90 tapi kalau korang member popular dapatla kurang......
www.the39clues.com ni laman web die join la korang boleh main game or cari clues tu.............
Aku suka sebab cia pasal adventure.............
Sape yang suka baca nove ke buku cite ke try la...............
Buku ni bersiri.................
10 buku semuanya................
Try tau................
Kalau tak nak beli tak mampu cuba try kat library ade kot.........
Boring........................ boring...............

Bila kawan2 nak datang ni dah bape lama tunggu tak datang2 jugak rumah.......
Cuti sekolah ni mak n ayah keje so tak leh jalan2. BoRiNg.....................
Asyik2 Facebook, Superpokepets n buku itu jelah dah naik bosan...........
Datangla rumah kawan2.............
Datangla.........................
Boleh main....................
Hilagkan boring.............
Tapi esok best nak pegi tengok cerita Rapunzel kat Jusco Ipoh...........
Best............best...............best...................
Sepanjang minggu ni tak keluar rumah lagsung duduk dekat rumah je...................
Tu sebab boring.....................
Cepatlah esok...............................Hahahaha

My Pictures

A Game To Play