I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Keyblade

Friday, April 29, 2011

Rombongan ke Pesta Buku at PWTC n Taman I City

Baru semalam pegi, penat sesangat.....tapi best!!!!!!!!!!!
Dah lamu tunggu.....
Mula-mula gi pesta buku tapi sekejap je...... tu yang tak best!!!
lepastu makan tengahari n pegi mydin ada la beli barang skit........
ternampak satu patung love comel so belilah... dah murah....
pegi sembahyang n menuju ke taman I City....
first time pegi... masuk snowalk.... sejuk sesangat.... tangan rasa macam dah beku....
n then makan lepas tu balik....


The End....



Masa dalam Snowalk


Tangkap gambar ngan swan


Kat taman I City


Luar Snowalk


Dah sampai kat masjid


Kat dalam bas baru nak bertolak


Kat dalam bas

Dah beli banyak buku


Beli patung love

Family Day UTP at Thambun Waterpark

23 hari bulan haritu ada family day kat thambun....
memang syok la......
enjoy giler......
tapi tak de benda banyak nak cite....
masukla satu pertandingan lepastu dapat jam manchester.....
dah tu main air n naik slide....

The End.....




Artis jemputan nabil n angah


me here


main spoon kiss

Friday, April 15, 2011

PHOTO BOOK- Budak Perempuan Kelas ^0^ 6 Gemilang-2009

Banyak betul kenangan ngan kawan-kawan....... Korang pun mesti ada kan??
So nak share sikit gambar-gambar ngan kawan-kawan ni......



My Friends


Fatin


Fatin, Eton, Sabrina n Hafizah


Rama-rama


Sabrina, Fatin n Hafizah....
Kawan sape la yang comel ni?? :)


Hafizah, Fatin, Sabrina n Eton masa perjumpaan dekat Tasik UTP


Eton Comel


My BFF Anis n me at SK Bota Kanan masa penyampaian hadiah hujung tahun


My Cute Best Friend, Anis


Syasya n Eton masa perjumpaan dekat SK Bota Kanan


Farisha n Syamiera


Anis n Aifaa datang my house


Eton n Ainuur


Amira, Farisha, Ashyikin, Eton n Syamiera masa nak pergi pertandingan mewarna


Sweet Aifaa


Amira n Hafizah


Fatin, Anis n Sabrina masa rombongan ke Cameron Highland



Masa dapat hadiah 5A UPSR.....



My Pictures

A Game To Play