I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Keyblade

Saturday, January 7, 2012

HaPpY NeW YeAr!!!!

Hi!!!! Hi!!! and Hi!!!
As always people that yang dah lama tak bukak blog says..... Hi... Sorry dah lama tak update blog sibuk plak... but for me memang malas nak update... tak tau nak cite ape.. but disebabkan ni blog post pertama for this year, I want to make it special by saying HaPpY NeW YeAr!!! ok now my blog post is special... :D anyway... tahun baru of course la azam baru kan??? well memandangkan I will be facing my PMR of course la kena berazam nak dapat staight 'A's kan... so yea nak dapat tu kena la berusaha.. so my azam will be untuk bekerja lebih daripada keras.. Huh.. but seriously I'm feeling very lazy NOW!!! Eh, wait I should'nt be surfing the internet!! Dah tak betul ni.. But what can I do.. I have written so many sentences sooooooo of course I'm still going to post it... I have wasted my time on this.. How can't I post it.. Anyway again.. Tahun baru, azam baru.. sooo buatla yang terbaik untuk tunaikan azam tu.. Yang nak Pmr tu GoOd LuCk!!! yang Spm tu lagilaaa GoOd LuCk!!! so this is the end of my post... Make your mom and dad proud to have a son or daughter like you!!!!!! So once again HaPpY nEw YeAr N GoOd LuCk!!!!! Wassalam...

What's with you.....

My Pictures

A Game To Play